Στην όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου των Άνω Λιοσίων βρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Ντυμένα αγγελάκια, μικροί τυμπανιστές, Άγιοι Βασίληδες και αστεράκια οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν την κυρία Βαρδινογιάννη τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Ο παιδικός σταθμός, που αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» μετά τους σεισμούς του 1999, γέμισε από αγάπη, ζεστασιά και ελπίδα.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας τα παιδιά να τραγουδούν χαμογελαστά.  Οι μικροί μαθητές μαζί με τις δασκάλες τους και τον Δήμαρχο Φυλής κύριο Χρήστο Παππού προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα για να την ευχαριστήσουν για την παρουσία της κοντά τους.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.  Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι σήμερα κοντά σας και νιώθω ακούγοντας τις φωνές σας την ελπίδα και την αγάπη.  Να είστε πάντα καλά και να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές σας», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη στα παιδιά.